მოვამზადოთ ბოსტნეულის დაფა თავის სოუსებით
???? ბოსტნეულის დაფა + სოუსებიძირითადი ბოსტნეული (შეგიძლია დაალაგო ბრტყელ დაფაზე ან დიდ თეფშზე):სტაფილო (დაჭრილი ღეროებად)კიტრი (ღეროებად ან თხელ რგოლებად)ბულგარული წიწაკა (წითელი, ყვითელი, მწვანე)ყვავილოვანი კომბოსტობროკოლი (ზეთშიც შეგიძლიათ ოდნავ მოაშუშოთ)ჩერი პომიდორიბოლოკი (დაჭრილი თხელად)ოლივებიავოკადოს ნაჭრები (სუფრის ბოლოს წამოჭრილი, რომ არ გაშავდეს)მოხარშული ლობიო ან ცოცხალი შაქარყინული ბარდაპატარა ლეღვის ან კივის ნაჭრები — ინტრიგისთვის ???????? სოუსები1. ჰუმუსი (კლასიკური ან წიწაკიანი)მოხარშული ნუშიანი ან ჩვეულებრივი საზეთში მოხარშული ნუშიანი წიწაკატაჰინილიმონის წვენინივრიანი ვარიანტიც არ გააფუჭებს!2. იოგურტის-საზაფაროს დიპიბერძნული იოგურტიგახეხილი კიტრი (გაწურული)ნიორი, პიტნა, მარილილიმონის წვენი3. ავოკადოს კრემი (მინი-გუაკამოლე)ავოკადო (დაჭყლეტილი)ლაიმის წვენიმარილი, პილპილიცოტაოდენი წითელი ხახვი ან პომიდორი წვრილად დაჭრილი4. სათავგადასავლო არაჩვეულებრივი — თხილის პასტა + ლიმონი + სოიოს სოუსიარაქისის ან ნუშიანი პასტაცოტა ლიმონისოიოს სოუსიცოტაოდენი წყალი კონსისტენციისთვისსურვილისამებრ: წიწაკის ფანტელი ????️რჩევა გაფორმებისთვის:გამოიყენე სხვადასხვა ფერის ბოსტნეული ნახევარწრეებად, ლენტებად, ზიგზაგებადპატარა ჯამებში ჩაასხი დიპები და დაალაგე ცენტრშიდაამატე მწვანილი ან ჭინჭარი დეკორად

ძირითადი ბოსტნეული (შეგიძლია დაალაგო ბრტყელ დაფაზე ან დიდ თეფშზე):
სტაფილო (დაჭრილი ღეროებად)
კიტრი (ღეროებად ან თხელ რგოლებად)
ბულგარული წიწაკა (წითელი, ყვითელი, მწვანე)
ყვავილოვანი კომბოსტო
ბროკოლი (ზეთშიც შეგიძლიათ ოდნავ მოაშუშოთ)
ჩერი პომიდორი
ბოლოკი (დაჭრილი თხელად)
ოლივები
ავოკადოს ნაჭრები (სუფრის ბოლოს წამოჭრილი, რომ არ გაშავდეს)
მოხარშული ლობიო ან ცოცხალი შაქარყინული ბარდა
პატარა ლეღვის ან კივის ნაჭრები — ინტრიგისთვის ????
???? სოუსები
1. ჰუმუსი (კლასიკური ან წიწაკიანი)
მოხარშული ნუშიანი ან ჩვეულებრივი საზეთში მოხარშული ნუშიანი წიწაკა
ტაჰინი
ლიმონის წვენი
ნივრიანი ვარიანტიც არ გააფუჭებს!
2. იოგურტის-საზაფაროს დიპი
ბერძნული იოგურტი
გახეხილი კიტრი (გაწურული)
ნიორი, პიტნა, მარილი
ლიმონის წვენი
3. ავოკადოს კრემი (მინი-გუაკამოლე)
ავოკადო (დაჭყლეტილი)
ლაიმის წვენი
მარილი, პილპილი
ცოტაოდენი წითელი ხახვი ან პომიდორი წვრილად დაჭრილი
4. სათავგადასავლო არაჩვეულებრივი — თხილის პასტა + ლიმონი + სოიოს სოუსი
არაქისის ან ნუშიანი პასტა
ცოტა ლიმონი
სოიოს სოუსი
ცოტაოდენი წყალი კონსისტენციისთვის
სურვილისამებრ: წიწაკის ფანტელი ????️
რჩევა გაფორმებისთვის:
გამოიყენე სხვადასხვა ფერის ბოსტნეული ნახევარწრეებად, ლენტებად, ზიგზაგებად
პატარა ჯამებში ჩაასხი დიპები და დაალაგე ცენტრში
დაამატე მწვანილი ან ჭინჭარი დეკორად
What's Your Reaction?






