ვიდეო: შეფ გურამ ბაღდოშვილის სააღდგომო ხაჭოს პასკის რეცეპტი და მზადების პროცესი
შეფ გურამ ბაღდოშვილის სააღდგომო ხაჭოს პასკის მზადების პროცესი.1 ხაჭოს პასკის პორცია:• ხაჭო 400გრ• არაჟანი 35 გრ• კარაქი 80 გრ• შაქარი 50გრ• ვანილი 1გრ• ალკოჰოლი 1ჩაის კოვზი• დარიჩინი 1 გრ• ლიმონის ცედრა 1ც• ფორთოხალი 1ც• ნაღები 80 გრ 35%• კვერცხის გული 2 ცალი• საზამთროს მურაბა 50 გრ• კაკლის მურაბა 50 გრ• კომშის მურაბა 50 გრ• გარგრის ჩირი 30 გრ• კარალიოკის ჩირი 30 გრ• შავი ქლიავი ჩირი 30 გრ• ნიგოზი 30 გრ• ცუკატი 30 გრ• ქიშმიში 30 გრ

1 ხაჭოს პასკის პორცია:
• ხაჭო 400გრ
• არაჟანი 35 გრ
• კარაქი 80 გრ
• შაქარი 50გრ
• ვანილი 1გრ
• ალკოჰოლი 1ჩაის კოვზი
• დარიჩინი 1 გრ
• ლიმონის ცედრა 1ც
• ფორთოხალი 1ც
• ნაღები 80 გრ 35%
• კვერცხის გული 2 ცალი
• საზამთროს მურაბა 50 გრ
• კაკლის მურაბა 50 გრ
• კომშის მურაბა 50 გრ
• გარგრის ჩირი 30 გრ
• კარალიოკის ჩირი 30 გრ
• შავი ქლიავი ჩირი 30 გრ
• ნიგოზი 30 გრ
• ცუკატი 30 გრ
• ქიშმიში 30 გრ
What's Your Reaction?






