,, მე ესე ვაჭმევ ლუდის ნახარშს, ვაჭმევ სილოსს, სილოსი შეიძლება იმდენად ცუდი იყოს, რომ მოგენატროს სკინტლი” – ლაშა პაპაშვილი

ყვარლის ბაგის მფლობელმა, ლაშა პაპაშვილმა გირჩი ტვ-ს ეთერში განაცხადა: ,,მე არ ვყიდი საცალოდ არაფერ პროდუქტს, რასაც აწერია ინგრედიენტები. როცა ჩემი მყიდველი არის ამხელა კომპანია, სანტე ყოველდღიურად ბოლო 5 წელია 20 ტონამდე რძეს ყიდულობს საშუალოდ, ის 12-ს, მესამე 10-ს და ისინი სქრინინგს აკეთებენ იცით როგორს, მთელი სპექტრია დოკუმენტების. მომხმარებლისთვის უნდა იყოს გასაგები, რომ ამომწურავი ინფორმაცია უდევს […] The post ,, მე ესე ვაჭმევ ლუდის ნახარშს, ვაჭმევ სილოსს, სილოსი შეიძლება იმდენად ცუდი იყოს, რომ მოგენატროს სკინტლი” – ლაშა პაპაშვილი appeared first on .

აპრ. 15, 2025 - 21:57
 0
,, მე ესე ვაჭმევ ლუდის ნახარშს, ვაჭმევ სილოსს, სილოსი შეიძლება იმდენად ცუდი იყოს, რომ მოგენატროს სკინტლი” – ლაშა პაპაშვილი

ყვარლის ბაგის მფლობელმა, ლაშა პაპაშვილმა გირჩი ტვ-ს ეთერში განაცხადა:

,,მე არ ვყიდი საცალოდ არაფერ პროდუქტს, რასაც აწერია ინგრედიენტები. როცა ჩემი მყიდველი არის ამხელა კომპანია, სანტე ყოველდღიურად ბოლო 5 წელია 20 ტონამდე რძეს ყიდულობს საშუალოდ, ის 12-ს, მესამე 10-ს და ისინი სქრინინგს აკეთებენ იცით როგორს, მთელი სპექტრია დოკუმენტების. მომხმარებლისთვის უნდა იყოს გასაგები, რომ ამომწურავი ინფორმაცია უდევს ყოველდღიურად. პირდაპირ როცა მიდის, ანუ ჩემგან გავიდა რძე, იქ თუ არ გაიარა… ეს არის ბაქტერიული დაბინძურება, სომატური უჯრედები, ცხიმი, პროტეინი, სიმკვრივე, მჟავიანობას თუ უძლებს. ნამყოფი ვარ სანტეშიც, აგროჰაბშიც, სოფლის ნობათშიც – დიდი განყოფილება აქვთ, სადაც ტარდება ყოველდღიური ანალიზი.

რა კითხვა უნდა გაჩნდეს?! მე ესე ვაჭმევ ლუდის ნახარშს, ვაჭმევ სილოსს, სილოსი შეიძლება იმდენად ცუდი იყოს, რომ მოგენატროს სკინტლი, თუ მას არ დაამზადებ სწორად”. (ტაბულა)

The post ,, მე ესე ვაჭმევ ლუდის ნახარშს, ვაჭმევ სილოსს, სილოსი შეიძლება იმდენად ცუდი იყოს, რომ მოგენატროს სკინტლი” – ლაშა პაპაშვილი appeared first on .

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow