ნაყინისა და კომბოსტოს სალათა - მოამზადეთ სახლში

ნაყინისა და კომბოსტოს სალათი უცნაური კომბინაციაა, მაგრამ შეიძლება ძალიან საინტერესო და უჩვეულო გემო შექმნას. ასეთი სალათი შეიძლება გახდეს ზაფხულის ფავორიტი დესერტი ან გამაგრილებელი კერძი, რომელიც საინტერესოა თავისი გემოვნური თვისებებით. გთავაზობთ მარტივ რეცეპტს:ნაყინისა და კომბოსტოს სალათიინგრედიენტები:ნაყინი (ვანილის ან კრემის გემო) – 2 ჭიქაკომბოსტო (პატარა) – 1/2 თავი (დაჭრილი წვრილად)მარწყვი – 5-6 ცალი (დაჭრილი)თხილი (პეკანი ან მოცხარი) – 1/4 ჭიქა (დაჭრილი)ქიშმიში – 2 ს.კ.ციტრუსის (ლიმონის ან ფორთოხლის) წვენი – 1 ს.კ.სუნელების სერიიდან შაქარი – 1 ს.კ.მომზადების წესი:კომბოსტო მომზადება: კომბოსტო კარგად დააჭერით და დაჭერით პატარა ნაჭრებად. როცა დაჭრით, მოათავსეთ თასში.ნაყინი: ნაყინი გახადეთ რბილი (თუ მყარია, რამდენიმე წუთით დატოვეთ თბილ ადგილას ან მიკროტალღურ ღუმელში), შემდეგ აურიეთ კომბოსტოსთან.დამატებები: ნაყინსა და კომბოსტოს კარგად აურიეთ, რათა ინგრედიენტები ერთმანეთს კარგად შეერწყას. შემდეგ დაამატეთ დაჭრილი მარწყვი, ქიშმიში და თხილი.დამატებითი სუნელი: მოასხით ციტრუსის წვენი და შაქარი, რომ სალათს სასიამოვნო მჟავე-ტკბილი გემო მისცეთ.განახლებული გემო: აურიეთ ყველაფერი და 20-30 წუთით შედგით მაცივარში.მოემზადეთ და მიირთვით: салат готов! ახლა შეგიძლიათ მიირთვათ ამ მაცივარიდან ამოღებული სალათი – მისი ნაყინისა და კომბოსტოს კომბინაცია ნამდვილად უნიკალური და მოულოდნელი გემოთი გაოცებთ!რჩევა:ნაყინის გემოს არჩევანი მნიშვნელოვანია: ვანილის, კრემის ან შოკოლადის ნაყინს საუკეთესო შედეგი აქვს კომბოსტოსთან.სალათში შეიძლება დაამატოთ სხვადასხვა ხილი, როგორიცაა მაყვალი, ვაშლი ან ფორთოხალი, რომ უფრო დახვეწილი გემო მიიღოთ.

მაი. 19, 2025 - 03:27
 0
ნაყინისა და კომბოსტოს სალათა - მოამზადეთ სახლში
ნაყინისა და კომბოსტოს სალათი უცნაური კომბინაციაა, მაგრამ შეიძლება ძალიან საინტერესო და უჩვეულო გემო შექმნას. ასეთი სალათი შეიძლება გახდეს ზაფხულის ფავორიტი დესერტი ან გამაგრილებელი კერძი, რომელიც საინტერესოა თავისი გემოვნური თვისებებით. გთავაზობთ მარტივ რეცეპტს:

ნაყინისა და კომბოსტოს სალათი
ინგრედიენტები:

ნაყინი (ვანილის ან კრემის გემო) – 2 ჭიქა
კომბოსტო (პატარა) – 1/2 თავი (დაჭრილი წვრილად)
მარწყვი – 5-6 ცალი (დაჭრილი)
თხილი (პეკანი ან მოცხარი) – 1/4 ჭიქა (დაჭრილი)
ქიშმიში – 2 ს.კ.
ციტრუსის (ლიმონის ან ფორთოხლის) წვენი – 1 ს.კ.
სუნელების სერიიდან შაქარი – 1 ს.კ.
მომზადების წესი:

კომბოსტო მომზადება: კომბოსტო კარგად დააჭერით და დაჭერით პატარა ნაჭრებად. როცა დაჭრით, მოათავსეთ თასში.
ნაყინი: ნაყინი გახადეთ რბილი (თუ მყარია, რამდენიმე წუთით დატოვეთ თბილ ადგილას ან მიკროტალღურ ღუმელში), შემდეგ აურიეთ კომბოსტოსთან.
დამატებები: ნაყინსა და კომბოსტოს კარგად აურიეთ, რათა ინგრედიენტები ერთმანეთს კარგად შეერწყას. შემდეგ დაამატეთ დაჭრილი მარწყვი, ქიშმიში და თხილი.
დამატებითი სუნელი: მოასხით ციტრუსის წვენი და შაქარი, რომ სალათს სასიამოვნო მჟავე-ტკბილი გემო მისცეთ.
განახლებული გემო: აურიეთ ყველაფერი და 20-30 წუთით შედგით მაცივარში.
მოემზადეთ და მიირთვით: салат готов! ახლა შეგიძლიათ მიირთვათ ამ მაცივარიდან ამოღებული სალათი – მისი ნაყინისა და კომბოსტოს კომბინაცია ნამდვილად უნიკალური და მოულოდნელი გემოთი გაოცებთ!
რჩევა:
ნაყინის გემოს არჩევანი მნიშვნელოვანია: ვანილის, კრემის ან შოკოლადის ნაყინს საუკეთესო შედეგი აქვს კომბოსტოსთან.
სალათში შეიძლება დაამატოთ სხვადასხვა ხილი, როგორიცაა მაყვალი, ვაშლი ან ფორთოხალი, რომ უფრო დახვეწილი გემო მიიღოთ.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow