გამომშრალი ქოქოსის რეცეპტი

გამომშრალი ქოქოსი (კოქოსის ფიფქი)ინგრედიენტები:ნაჭრებად დაჭრილი ახალი ქოქოსი (კოკოსის გული) — საჭირო რაოდენობამომზადების ინსტრუქცია:ქოქოსის გაწმენდა:გაიხსენით ქოქოსი, მოიშორეთ მილი და ზედა ფენა.დაჭრა:დაჭერით ქოქოსის თხელი ნაჭრებად ან პატარა ფიფქებად.გამშრობი პროცესი:მოაწყეთ ქოქოსის ნაჭრები ლითონის ან თეფშის ფორმაზე ისე, რომ ერთმანეთზე არ გადაწვეს.ჩადგით ღუმელში, დაბალ ტემპერატურაზე (დაახლოებით 80-100 გრადუსი) და აცხვეთ 1-2 საათის განმავლობაში, პერიოდულად ურიეთ, რომ თანაბრად გაიშროს და არ დაიწვას.როცა ქოქოსი ოქროსფერ შეფერილობას მიიღებს და კარგად გაშრება, გამოიღეთ და გააციეთ.შენახვა:გაცივებული გამომშრალი ქოქოსი შეინახეთ ჰერმეტულად დახურულ ჭურჭელში მშრალ, გრილ ადგილას ან მაცივარში.გამომშრალი ქოქოსი შეგიძლიათ გამოიყენოთ ნამცხვრებში, დესერტებში, სალათებში ან როგორც საუზმის კომპონენტი.

ივნ. 23, 2025 - 03:27
 0
გამომშრალი ქოქოსის რეცეპტი
გამომშრალი ქოქოსი (კოქოსის ფიფქი)

ინგრედიენტები:

ნაჭრებად დაჭრილი ახალი ქოქოსი (კოკოსის გული) — საჭირო რაოდენობა
მომზადების ინსტრუქცია:

ქოქოსის გაწმენდა:
გაიხსენით ქოქოსი, მოიშორეთ მილი და ზედა ფენა.
დაჭრა:
დაჭერით ქოქოსის თხელი ნაჭრებად ან პატარა ფიფქებად.
გამშრობი პროცესი:
მოაწყეთ ქოქოსის ნაჭრები ლითონის ან თეფშის ფორმაზე ისე, რომ ერთმანეთზე არ გადაწვეს.
ჩადგით ღუმელში, დაბალ ტემპერატურაზე (დაახლოებით 80-100 გრადუსი) და აცხვეთ 1-2 საათის განმავლობაში, პერიოდულად ურიეთ, რომ თანაბრად გაიშროს და არ დაიწვას.
როცა ქოქოსი ოქროსფერ შეფერილობას მიიღებს და კარგად გაშრება, გამოიღეთ და გააციეთ.
შენახვა:
გაცივებული გამომშრალი ქოქოსი შეინახეთ ჰერმეტულად დახურულ ჭურჭელში მშრალ, გრილ ადგილას ან მაცივარში.
გამომშრალი ქოქოსი შეგიძლიათ გამოიყენოთ ნამცხვრებში, დესერტებში, სალათებში ან როგორც საუზმის კომპონენტი.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow