უგემრიელესი კვერცხის სალათის სენდვიჩის რეცეპტი
გთავაზობ უგემრიელესი კვერცხის სალათის სენდვიჩის კლასიკურ რეცეპტს, რომელიც იდეალურია როგორც საუზმეზე, ისე ლანჩისთვის ან წასაღებად. ეს სენდვიჩი რბილი, ნაზია და თან მარტივი მოსამზადებელია.კვერცხის სალათის სენდვიჩიინგრედიენტები (2 სენდვიჩისთვის):მოხარშული კვერცხი – 4 ცალიმაიონეზი – 2 სუფრის კოვზიმდოგვი (დიჟონის ან ჩვეულებრივი) – 1 ჩაის კოვზიმწვანე ხახვი ან ჩვეულებრივი ხახვი (წვრილად დაჭრილი) – 1 სუფრის კოვზიმარილი – გემოვნებითშავი პილპილი – გემოვნებითპური (საშუალო ზომის ნაჭრები) – 4 ცალიკარაქი ან მაიონეზი – პურის დასასმელად (სურვილისამებრ)სალათის ფურცლები ან კიტრი (დამატებითი ტექსტურისთვის) – სურვილისამებრმომზადება:მოხარშე კვერცხები მაგრად (დაახლოებით 9–10 წუთი ადუღებიდან).გააციე ცივ წყალში, გაწმინდე და დაჭერი წვრილად ან დაჭყლიტე ჩანგლით.დაამატე მაიონეზი, მდოგვი, დაჭრილი ხახვი, მარილი და პილპილი. კარგად აურიე, სანამ ერთგვაროვან მასას მიიღებ.სურვილისამებრ შეგიძლია დაუმატო ცოტა ლიმონის წვენი ან მწვანილი (კამა ან პეტრუშკა).პურის ნაჭრებს, სურვილისამებრ, ორივე მხრიდან წაუსვი კარაქი ან მაიონეზი.დაალაგე კვერცხის სალათი პურის ერთ ნაჭერზე, სურვილისამებრ დაადე სალათის ფურცელი ან თხლად დაჭრილი კიტრი და დაახურე მეორე ნაჭერი.გაჭერი შუაზე და სურვილისამებრ აცადე რამდენიმე წუთი, რომ გემოები შეერწყას.რჩევა:თუ გსურს, რომ სენდვიჩი უფრო მდიდარი გამოვიდეს, შეგიძლია დაუმატო გახეხილი ყველი ან ავოკადო.

კვერცხის სალათის სენდვიჩი
ინგრედიენტები (2 სენდვიჩისთვის):
მოხარშული კვერცხი – 4 ცალი
მაიონეზი – 2 სუფრის კოვზი
მდოგვი (დიჟონის ან ჩვეულებრივი) – 1 ჩაის კოვზი
მწვანე ხახვი ან ჩვეულებრივი ხახვი (წვრილად დაჭრილი) – 1 სუფრის კოვზი
მარილი – გემოვნებით
შავი პილპილი – გემოვნებით
პური (საშუალო ზომის ნაჭრები) – 4 ცალი
კარაქი ან მაიონეზი – პურის დასასმელად (სურვილისამებრ)
სალათის ფურცლები ან კიტრი (დამატებითი ტექსტურისთვის) – სურვილისამებრ
მომზადება:
მოხარშე კვერცხები მაგრად (დაახლოებით 9–10 წუთი ადუღებიდან).
გააციე ცივ წყალში, გაწმინდე და დაჭერი წვრილად ან დაჭყლიტე ჩანგლით.
დაამატე მაიონეზი, მდოგვი, დაჭრილი ხახვი, მარილი და პილპილი. კარგად აურიე, სანამ ერთგვაროვან მასას მიიღებ.
სურვილისამებრ შეგიძლია დაუმატო ცოტა ლიმონის წვენი ან მწვანილი (კამა ან პეტრუშკა).
პურის ნაჭრებს, სურვილისამებრ, ორივე მხრიდან წაუსვი კარაქი ან მაიონეზი.
დაალაგე კვერცხის სალათი პურის ერთ ნაჭერზე, სურვილისამებრ დაადე სალათის ფურცელი ან თხლად დაჭრილი კიტრი და დაახურე მეორე ნაჭერი.
გაჭერი შუაზე და სურვილისამებრ აცადე რამდენიმე წუთი, რომ გემოები შეერწყას.
რჩევა:
თუ გსურს, რომ სენდვიჩი უფრო მდიდარი გამოვიდეს, შეგიძლია დაუმატო გახეხილი ყველი ან ავოკადო.
What's Your Reaction?






